Candidate Consultant

Ben je op zoek naar een rol waarin je als commercieel professional niet alleen werkt aan de ontwikkeling van jezelf, maar waarin je ook écht iets teweeg kan brengen? Dan moeten we misschien eens verder praten. Elke dag weer zorgen we namelijk voor snellere groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven. Hoe we dat doen? Door ervoor te zorgen dat onze klanten hun openstaande vacatures sneller vervullen met de beste hoogopgeleide professionals die jij voor ze vindt. Die belofte moeten we waarmaken, en daar speel jij als Candidate Consultant een hele belangrijk rol in. Lees maar verder!

 

Jouw werkzaamheden

Als Candidate Consultant is het jouw doel om de beste hoogopgeleide professionals in de markt te spotten, te benaderen, te spreken en natuurlijk te plaatsen bij een van onze klanten. Ook zorg jij voor een sterke procesbegeleiding zodat we altijd service op maat bieden. Door intensief samen te werken met jouw Teamlead en de (Senior) Consultants in je team zorgen jullie samen voor een snellere groei en ontwikkeling van onze klanten, de professionals én natuurlijk van jezelf.

Je ontwikkelt je marktkennis en leert wie de professionals zijn, waar je ze kan vinden en ontdekt wat ze belangrijk vinden. Zo positioneer jij jezelf als expert in je eigen nichemarkt en bouw je samen met je team aan sterke langetermijnrelaties.

Recruitment & Procesbegeleiding 

 • Je bouwt een database op van marktprofessionals die goed passen bij de klanten waarvoor je werkt. Hiervoor maak je onder andere gebruik van een zakelijke LinkedIn omgeving, ons CRM systeem en inkomende sollicitaties. En natuurlijk ook van jouw passie voor het voeren van gesprekken!
 • Elke dag weer sta jij te popelen om met jouw overtuigingskracht iedereen direct op te bellen, te kwalificeren en te enthousiasmeren over onze klanten.
 • Je weet een vertrouwensband op te bouwen, omdat jij de vaste contactpersoon bent tijdens het hele proces. Je schakelt snel en adviseert de marktprofessional in het proces naar nieuw werkgeluk bij een van jouw klanten. Hoe verder je bent in dit proces, hoe meer verantwoordelijkheid je hierin krijgt.

Projectmanagement

 • Je hebt een overkoepelende view over je klantportfolio, en zorg je dat je door de bomen het bos nog steeds ziet ;)
 • Je bent op de hoogte van razendsnelle ontwikkelingen in de markt en weet daar op het juiste moment naar te handelen.
 • Samen met je team bepaal je waarde prioriteiten liggen en speelt daarop in. Jullie hebben de touwtjes in handen!
 • Je zorgt voor een duidelijke communicatie met je collega's en samen realiseren jullie een nóg betere samenwerking en resultaat.

 

Wie ben je? Wat kan je?

Je bent iemand die veel wil leren, het leuk vindt om veel gesprekken te voeren én mensen aan een leukere baan te helpen. Je krijgt voldoening als je na keihard werken je opgestelde doelen steeds weer overtreft, want volgens jouw omgeving ben je iemand die er nooit genoeg van heeft. En verder: 
 • Woon je in Amsterdam (of direct omgeving) en ben je voor minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Kan je goed luisteren, linkjes leggen en doorvragen. Je voelt verschillende type personen goed aan en weet zo hun vertrouwen de winnen.
 • Wil je graag samenwerken om tot betere resultaten te komen. Je houdt van sparren met collega’s, leert graag van anderen en krijgt motivatie van een energieke omgeving.
 • Ga je met jouw ondernemende mentaliteit oplossingsgericht te werk. Zelfs als iets onmogelijk lijkt of het allemaal even tegenzit, helpt jouw positieve mindset je verder!
 • Ben je een echte doener. Je houdt van aanpakken, gaat na wat informatie snel aan de slag en leert graag door te vallen en weer op te staan.

 

Wat krijg je van ons?

Je komt te werken in een team waarmee je hard samenwerkt om de doelen van jezelf, je team én de organisatie te bereiken. Een team waarmee je elke dag hard werkt aan de groei van onze naam in de markt en zo aan jouw (commerciële) persoonlijke ontwikkeling. En je krijgt:  
 • Persoonlijke begeleiding van je Teamlead, Consultants in je team, je Buddy én de Salescoach. Ook met de rest van de collega’s deel je feedback en zorg je dat iedereen dagelijks verder groeit.
 • Een intensief inwerktraject, met verschillende trainingen, opdrachten, presentaties en rollenspellen. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij snel up and running bent!
 • De kans om je eigen werkstijl te ontwikkelen, want iedereen heeft een eigen manier om ‘de zaakjes onder controle te houden’.
 • Een omgeving waar we luisteren naar jouw mening en ideeën. Zo kunnen we ons ook als organisatie blijven verbeteren.
 • Je kans hebt om door te groeien naar de rol als (fulltime) Business Consultant
 • Een bonussysteem, veel leuke uitjes, incentives, mogelijkheid om te sporten in de pauze en gezellige borrels als afsluiter van de week.

 

Waarom The Next Label?

Als Candidate Consultant ontwikkel je jouw commerciële skills. Maar, dat kan bij 100 andere bedrijven ook. Belangrijk is dat jij kiest voor een omgeving waar jij je thuis voelt, waar je fouten durft te maken en waar je jezelf ziet groeien. Elke dag weer. We vroegen onze collega’s waarom ze voor The Next Label kozen:  
 • Groeiende organisatie, waar ik uitgedaagd word voor verschillend doorgroeimogelijkheden.
 • Uitgebreid inwerkprogramma. Een half jaar lang veel trainingen, waardoor ik alle werkzaamheden snel onder de knie krijg en ook al direct aan de slag kan.
 • Persoonlijke begeleiding en dagelijkse feedback. Niet alleen van mijn Teamlead, maar ook van mijn Buddy, de Salescoach en de rest van het team.
 • Een team waar je je meteen thuisvoelt, waar je lekker jezelf kan zijn. Informeel, vooruitstrevend en vooral erg gezellig!

Business Consultant

Business Consultant bij The Next Label!

Ben je op zoek naar een rol waarin je als commercieel professional niet alleen werkt aan de ontwikkeling van jezelf, maar waarin je ook écht iets kan teweegbrengen? Dan moeten we misschien eens verder praten.

Elke dag weer zorgen we namelijk voor snellere groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven. Hoe we dat doen? Door ervoor te zorgen dat onze klanten (die jij zelf bij ons aansluit!) hun openstaande vacatures sneller vervullen met de beste hoogopgeleide professionals die jij voor ze vindt. Maar, voor jou als Business Consultant komt daar veel meer bij kijken dan je denkt. Lees maar verder!

Jouw werkzaamheden

Als Business Consultant is het je doel om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die verder willen groeien met de juiste mensen. Bedrijven die dat graag samen met jou willen doen, omdat jij precies weet hoe je de geschikte professionals uit de markt kan vinden én binden. Gedrevenheid, inlevingsvermogen en overtuigingskracht heb jij nodig om de sterkte relaties op te bouwen, met de beste resultaten voor de lange termijn. En daarin ontwikkel jij je elke dag verder en groei je steeds verder in een adviserende rol richting je klanten. Je zorgt ervoor dat alle processen naar tevredenheid verlopen omdat je de vacatures van jouw klanten snel weet te vervullen met de juiste kandidaten. Zo help jij bedrijven groeien én de professionals aan een leuke(re), nieuwe baan. 

Sales & Accountmanagement

 • Je bent volledig verantwoordelijk voor een nichemarkt, waarin je je eigen business opbouwt. Netwerken, prospects benaderen, klanten binden en sterke relaties opbouwen voor de lange termijn. Klanten komen naar jou terug als ze weer op zoek zijn naar nieuwe collega's.
 • Als specialist in jouw nichemarkt werk je aan een hoge klanttevredenheid. Je weet de connectie te leggen, zorgt voor betrouwbaarheid, maakt heldere afspraken en denkt altijd nét een stapje verder na.
 • Je leert commercieel denken en steeds beter kansen herkennen, die jij vervolgens met 2 handen aangrijpt. Met ons brede aanbod aan samenwerkingsvormen bouw je aan een divers klantenbestand en pas je cross- en upselling toe. Je ontwikkelt je tot een echte ondernemer!
 • Jouw klanten blijven jouw klanten. Je kent ze op je duimpjes en weet precies wat hun behoefte is, nu en in de toekomst. Je denkt met ze mee en hebt een adviserende rol voor het opstellen van de doelstellingen en het proces rondom de werving van nieuwe collega's.

Recruitment & Relatiebeheer

 • Elke dag sta je in contact met de professionals uit jouw deelmarkt. Jij weet ze te vinden! Dit doe je via onze zakelijke LinkedInomgeving, het CRM systeem, jobboards en onze marketingkanalen. Zo bouw jij een waardevol netwerk op van kandidaten die samen met jou een volgende stap willen maken.
 • Je verdiept je in de professionals, ontdekt wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en waar ze in willen groeien. Je vertelt over jouw klanten en weet ze te enthousiasmeren voor een sollicitatiegesprek. Daar ben jij zelf niet bij, want de inhoudelijke beoordeling ligt in de handen van de klant.
 • Jij blijft de vaste contactpersoon van de professionals en begeleidt het gehele proces tussen de klant en de kandidaat. Je bereidt beide partijen voor op gesprekken, weet snel te schakelen en elk moment het juiste advies te geven voor beide partijen. Je bouwt een sterke relatie op, omdat jij ze helpt naar meer werkgeluk bij een van jouw klanten.

Projectmanagement

 • Omdat je verantwoordelijk bent voor het hele proces én midden tussen de klant en kandidaat instaat, ben jij degene met de overkoepelende blik tijdens het hele proces. Dus... Je zorgt dat je door de bomen het bos nog steeds ziet ;)
 • Je bent op de hoogte van de razendsnelle ontwikkelingen in de markt en weet daar op het juiste moment naar te handelen. Je weet precies waar de prioriteiten liggen en speelt daarop in.  
 • Naast jouw eigen klanten bedien je ook klanten samen met je collega’s. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en samen realiseren jullie een nóg betere samenwerking en resultaat. Want samen groeien we sneller dan alleen! 

Wie ben je? Wat kan je?

Volgens jouw omgeving ben je iemand die er nooit genoeg van heeft. Je zoekt steeds weer die nieuwe uitdaging, het liefste samen met de mensen om je heen. Groeien, ontwikkelen en kansen zien en benutten, daar ben jij niet vies van. Via sterke relaties bouw jij aan succesvolle prestaties, en die weet jij steeds weer te overtreffen. En verder: 
 • Woon je in de omgeving van Amsterdam en heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefste in een commerciële richting
 • Kan je goed luisteren, linkjes leggen en doorvragen. Je voelt verschillende type personen en situaties goed aan. Zo pas je jouw gedrag aan op gesprekspartners van verschillende (corporate) niveaus.
 • Wil je graag samenwerken om tot betere resultaten te komen. Je houdt van sparren met collega’s, leert graag van anderen en krijgt motivatie van een energieke omgeving.
 • Ga je met jouw ondernemende mentaliteit oplossingsgericht te werk. Zelfs als iets onmogelijk lijkt of het allemaal even tegenzit, helpt jouw positieve mindset je verder!
 • Ben je een echte doener. Je houdt van aanpakken, gaat na wat informatie snel aan de slag en leert graag door te vallen en weer op te staan.

Wat krijg je van ons?

Een groeiende organisatie, met hechte teams en het overkoepelende doel om te zorgen voor snellere groei en ontwikkeling. Van onze klanten, kandidaten én natuurlijk ook van onszelf. Jouw commerciële, persoonlijke ontwikkeling vinden staat op 1 en zo weten we samen de beste resultaten te boeken. En wat we jou verder bieden nog even op een rijtje:
 • De kans om stapsgewijs je eigen business op te bouwen, zodat je steeds zelfstandiger wordt en uiteindelijk expert wordt van jouw markt.
 • Persoonlijke begeleiding van je Teamlead, je Buddy en de Salescoach. Ook met de rest van de collega’s deel je feedback en zorg je dat iedereen dagelijks verder groeit.
 • Een intensief inwerktraject, met verschillende trainingen, opdrachten, presentaties en rollenspellen. Maar ook na de eerste zes maanden trainen we je verder!
 • De kans om je eigen werkstijl te ontwikkelen, want iedereen heeft een eigen manier om ‘de zaakjes onder controle te houden’.
 • Een omgeving waar we luisteren naar jouw mening en ideeën. Zo kunnen we ons ook als organisatie blijven verbeteren.
 • Een uncapped bonussysteem, veel leuke uitjes, incentives, mogelijkheid om te sporten in de pauze en gezellige borrels als afsluiter van de week.

Waarom The Next Label?

Als Business Consultant ontwikkel je jouw commerciële skills. Maar, dat kan bij 100 andere bedrijven ook. Belangrijk is dat jij kiest voor een omgeving waar jij je thuis voelt, waar je fouten durft te maken en waar je jezelf ziet groeien. Elke dag weer. We vroegen onze collega’s waarom ze voor The Next Label kozen:  
 • Snelgroeiende organisatie, waardoor ik de kans heb op verschillende doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke begeleiding en dagelijkse feedback. Niet alleen van mijn Teamlead, maar ook van mijn Buddy, de Salescoach en de rest van het team.
 • Uitgebreid inwerkprogramma. Een half jaar lang veel trainingen, waardoor ik alle werkzaamheden snel onder de knie krijg en ik tegelijkertijd ook al zelf aan de slag ga.
 • Een team waar je je meteen thuisvoelt, waar je lekker jezelf kan zijn. Informeel, vooruitstrevend en vooral erg gezellig!

https://www.thenextlabel.nl/wat-we-doen


Transaction Graduate Program - Strategy & Transactions

Strategy and Transactions (SaT) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als Strategy and Transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

(Bijna) afgestudeerd in Finance, Business of een exacte studie, maar weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen probleem! Heb je wel al een idee waar jouw ambities en talenten liggen? Ook goed! Binnen Strategy and Transactions onderscheiden we namelijk acht sub-servicelines: Mergers & Acquisitions, Transaction Diligence, Valuation Modeling & Economics, Transaction Strategy and Execution, Debt Advisory, Real Estate Advisory Services, Infrastructure Financial Advisory en Turnaround and Restructuring Strategy. Je solliciteert naar een functie binnen één van deze sub-servicelines. Het Transaction Graduate Program biedt jou de mogelijkheid om te tijdelijk te roteren naar één of twee van de andere subservicelines, zodat je je kennis kunt verbreden. Je kunt ook blijven werken voor jouw sub-serviceline. Middels het Transaction Graduate Program kun jij je razendsnel ontwikkelen tot een van de beste consultants binnen de serviceline Strategy and Transactions.

Wat ga je doen?

• Je werkt aan complexe en uitdagende projecten in een dynamische en innovatieve omgeving.
• Je werkt voor klanten (multinationals, familiebedrijven, private equity-fondsen en financiële instellingen) in het binnen- en buitenland in zeer uiteenlopende sectoren.
• Je volgt samen met andere trainees diverse trainingen die gericht zijn op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
• Je bent onderdeel van een netwerk waar diversiteit, teaming en een goede sfeer hoog in het vaandel staan.
• Je krijgt een buddy die jou begeleidt en regelmatig van feedback voorziet, zodat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat wij vragen?

• Als Stategy and Transactions-professional ben je onderdeel van een team, waarin ieders kwaliteiten worden gebruikt om een gezamenlijke prestatie neer te zetten. Welke kwaliteiten breng jij mee?
• Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire master in de richting van Finance, Business of een exacte studie.
• Naast jouw studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten.
• Je bent leergierig, ambitieus, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht, flexibel en je bent een teamspeler die graag duurzame relaties opbouwt met zowel collega’s als klanten.
• Je hebt interesse in fusies en overnames alsmede in vraagstukken op het snijvlak van strategie, operations en finance.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk vloeiend.

Wat wij bieden?

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:
Je ontvangt regelmatig constructieve feedback als onderdeel van ons Leiderschap & Ontwikkelingsproces. Denk hierbij aan support, coaching en feedback van counselors en het plannen van professionele en persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Je krijgt fantastische carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht. Je gaat deelnemen aan uitdagende projecten en bouwt een sterk EY netwerk op. EY besteedt aandacht aan gezondheid en vitaliteit. Dit komt onder andere tot uiting in het aanbod van gezonde maaltijdvoorzieningen, collectieve zorgverzekeringen en andere gezondheidsservices.


Marketing Stagiair Stëlz

STËLZ is een snelgroeiende FMCG-scale up en heeft zich razendsnel stevig gepositioneerd binnen de top van de hard seltzer-categorie. Ons team bestaat uit specialisten met elk hun eigen kennis en kunde. Ons doel is simpel: Wij willen samen met jou het grootste en bekendste hard seltzer-merk worden. Wil jij ons helpen om dit doel te bereiken? Solliciteer dan nu als marketing stagiair!

We need you!

Ons marketingteam zorgt voor de zichtbaarheid en activatie van het merk bij retailers, op festivals en online. Je komt bij een club creatieve mensen in een toffe omgeving. Ons hard seltzer-merk is snel aan het groeien, en daarom zijn we op zoek naar versterking van ons marketingteam vanaf juli/augustus 2022.

Wat wij bieden:

 • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast en gezellig team
 • Je komt te werken in een speelse omgeving met platte organisatiestructuur
 • Een kantoor in hartje Amsterdam
 • Vrijdag middag borrels en toegang tot de vetste festivals
 • Stagevergoeding

Wat wij zoeken:

 • Teamspeler. Maak samen met je collega's zorg jij ervoor dat STËLZ het bekendste hard seltzer merk wordt.
 • Aanpakker. Zelf initiatief nemen is erg belangrijk. We zijn nog een jonge startup, dus alles is mogelijk.
 • Scherp en kritisch. Jij weet wat we willen uitstralen als merk en bewaakt dat dit via PR en POS materialen altijd consistent gebeurd.
 • Zit in het derde of vierde jaar van een marketing gerelateerde bachelorstudie.
 • Ervaring met Adobe Photoshop is een pré.

Werkzaamheden:

 • Ondersteuning bij de marketingwerkzaamheden van STËLZ
 • POS materialen ontwikkelen en beheren
 • Vergroten van de zichtbaarheid middels PR
 • Contact en beheer van onze pr- en media lijst
 • (PR) events beheren en ondersteunen op de events zelf

https://www.youtube.com/watch?v=vSO9XnLLzdM


Service Expert

Service Expert

Als Service Expert ben je de contactpersoon voor onze klanten. Via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en social media stellen klanten vragen over onder andere de opbouw van facturen, hun contract, verhuizingen en investeringen zoals zonnepanelen. Jij staat deze klanten op een sympathieke en natuurlijke wijze te woord, je begrijpt het probleem van de klant en zoekt naar een oplossing die in lijn ligt met de Effortless Experience.

Voor ons jonge, gezellige en gemotiveerde team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Je hebt een assertieve, analytische en empathische instelling en denkt mee met de klant. Het is een functie waarbinnen je persoonlijke ontwikkeling en een prettige en open werksfeer centraal staan.

Wat ga je doen?

 • Je beantwoordt klantvragen via verschillende kanalen.
 • Je adviseert klanten proactief op gebied van verduurzaming (denk hierbij aan informeren van zonnepanelen en isolatie)
 • Je verwerkt de gestelde vragen in het systeem en bent verantwoordelijk voor de complete behandeling van de vraag.
 • Je enthousiasmeert klanten over ons product.
 • Je verwerkt administratieve wijzigingen in het systeem.
 • Je denkt proactief mee over procesverbeteringen.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO of WO denkniveau.
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar.
 • Je hebt een assertieve houding en empathische instelling, je denkt graag mee met de klant.
 • Je hebt de ambitie persoonlijk te groeien binnen Vandebron.
 • Je werkt zelfstandig en staat stevig in je schoenen.
 • Je wilt een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

We zijn een snelgroeiende scale-up waar je veel kunt leren en als je verantwoordelijkheid neemt, krijg je die ook. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom bieden we verschillende trainingen aan om je persoonlijk uit te dagen.

Wij zorgen daarbij voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio lunch, verse koffie, een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras en natuurlijk de állerleukste collega’s. Kortom, een uitdagende functie waarmee je ook nog eens impact maakt.

Klinkt dit als iets voor jou?

Bij Vandebron geloven we in diversiteit, inclusiviteit en gelijke carrièrekansen. Wees je authentieke zelf en het is voor ons helemaal oké als je geen geslacht of geboortedatum noemt in je cv. Nog niet overtuigd en heb je vragen? Stel ze gerust via jordreukers@vandebron.nl.


Finance Process Specialist

Finance Process Specialist

Wij zijn Vandebron

Vandebron is de challenger op de energiemarkt en zorgt voor radicale transparantie. Als klant bij Vandebron kies je namelijk zelf van wie je energie koopt en waar je geld naartoe gaat. Wij pionieren graag, want bij Vandebron ontwikkelen we slimme energietoepassingen zoals 100% groen en slim laden. Als innovatieve Tech Scale-up maken wij de energiemarkt nóg duurzamer. Onze missie is kraakhelder: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland.

Hier kom jij terecht

Deze rol biedt een mooie kans om ons Finance team te versterken en te helpen bij het verbeteren van processen. Elke dag stel jij de belangrijkste vraag: hoe kunnen we onze finance processen nog beter en efficiënter inrichten? Jij bent in de lead om deze processen naar een hoger niveau te tillen, wees daarbij vooral innovatief. Je komt terecht in het Finance Operations sub-team waarbij je processen gaat uittekenen, nadenkt over hoe werkzaamheden beter ingericht kunnen worden en meehelpt aan projecten om die veranderingen vervolgens te implementeren.

Wat ga je doen?

 • Je assisteert de Finance Operations lead met het uitwerken van procesverbeteringen en projecten binnen de organisatie
 • Je ondersteunt het Finance-team bij complexe procesverbeteringen
 • Je levert data aan via dashboarding of via query's.
 • Je analyseert werkzaamheden van het Finance Operations team en draagt verbeteringen aan voor zaken die samenhangen met de debiteuren en crediteuren processen
 • Je werkt de finance processen verder uit in procestekeningen en houdt daarbij oog voor efficiency.
 • Je monitort de voortgang van finance projecten zoals het intern organiseren van incassostromen
 • Je helpt bij het genereren en analyseren van klant- en leverancier data en geeft verbeter-advies voor inefficiënte processen.
 • Waar nodig zul je ook helpen bij het uitvoeren van de wekelijkse reguliere debiteuren of crediteuren handelingen zoals bijvoorbeeld het laden van betaalbatches.

Zo maak jij het verschil

 • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring, idealiter in een soortgelijke functie
 • Je hebt HBO/WO denkniveau. Je werkt nauwkeurig en bent analytisch sterk
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Excel & SQL
 • Je bent onderzoekend en denkt graag na over procesverbeteringen
 • Je hebt ervaring met finance gerelateerde projecten, zoals upgrades van systemen en wisseling van incassobureau
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met onze duurzame missie

Wat krijg je van ons?

 • Carrière maken bij de gevestigde pionier in de energiemarkt
 • Een werkplek in het hart van de Amsterdamse binnenstad
 • Een ambitieuze, innovatieve en dynamische werkomgeving
 • Voor een juiste balans werken we bij Vandebron hybride
 • Wij vinden dat je nooit bent uitgeleerd, daarom krijg je van ons een ontwikkelingsbudget
 • Iedere dag een duurzame en biologische lunch
 • Iedereen kan zichzelf zijn binnen onze authentieke Vandebron cultuur
 • Gezellige borrels, (team)events en elke maand een company-update rondom onze missie
 • Korting op je energiecontract bij Vandebron
 • Er is altijd wel iemand te vinden op ons (zonnige!) dakterras of in onze tuin

Klinkt dit als iets voor jou?

Bij Vandebron geloven we in diversiteit, inclusiviteit en gelijke carrièrekansen. Wees je authentieke zelf en het is voor ons helemaal oké als je geen geslacht of geboortedatum noemt in je cv. Solliciteer als je net zo enthousiast bent als wij voor 13 maart via deze pagina. Nog niet overtuigd en heb je vragen? Stel ze gerust via minkevandijk@vandebron.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=mjxBUbw_fQ8&feature=emb_title&ab_channel=Vandebron