Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden van het A.S.C./A.V.S.V.! Inschrijven voor de vereniging bestaat uit de voorinschrijving en het fysiek inschrijven.
De fysieke inschrijvingen zullen dit jaar plaatsvinden op 31 juli en 1 augustus 2019. Dit vindt plaats op onze sociëteit NIA aan de Warmoesstraat 153. Mocht je je dan nog niet kunnen aanmelden, is er nog 1 extra mogelijkheid om je in te schrijven, namelijk op 7 augustus 2019. Let er wel op, dat je dan alleen voor de na-kennismakingstijd mee loot en dus minder grote kansen hebt om ingeloot te worden.

Daarnaast werken we dit jaar weer met een voorinschrijving. Deze voorinschrijvingen gaan op woensdag 24 juli open op https://inschrijven.asc-avsv.nl/. Voor de Na-Kmt, moet de voorinschrijving voor 5 augustus worden ingevuld.

Naast deze voorinschrijving zul je ook naar de fysieke inschrijvingen moeten komen op onze sociëteit. De voorinschrijvingen zijn bedoeld om de inschrijfdagen op de sociëteit sneller te laten verlopen.

Paklijst
Naar de kennismakingstijd neem je onder andere een rugzak mee met hierin in elk geval jouw legitimatie, zorgverzekeringspas, fietslampen en een regenpak. Wat er verder in deze tas moet hoor je later. Hiernaast neem je ook een grote weekendtas (geen rolkoffer) mee.

 

Kosten

Zoals bij de bovenstaande punten te lezen is, kost de kennismakingstijd €150. Deze kosten gelden alleen voor de KMT/Na-KMT van het A.S.C./A.V.S.V. Hier zullen nog extra kosten bijkomen wanneer je bij een dispuut terecht bent gekomen. Dit bedrag is afhankelijk van het dispuut. Daarnaast betaal in je actieve jaren contributie aan de vereniging. De contributie voor eerstejaars bedraagt per jaar €131,50. Deze wordt in twee termijnen afgeschreven.

 

Verschil KMT & NA-KMT

Jullie zullen je vast afvragen wat het verschil tussen de KMT en de NA-KMT is. Wanneer je al ingeschreven bent voor de KMT heb je automatisch voor beide introductiekampen kans om te worden ingeloot. Kun je echt niet op de eerste inschrijfdata (31 juli en 1 augustus), dan kun je ook nog inschrijven op 7 augustus en alleen mee loten voor de NA-KMT.

Na de kennismakingstijd zal de dispuutskennismakingstijd beginnen. Dit zal ongeveer duren tot 1 september 2019. Deze hele tijd zal er onderdak geboden worden, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je nog geen kamer gevonden hebt. Deze vind je vast snel nadat je lid bent!

Aangezien onze introductieperiode al vroeg begint, is het helaas niet mogelijk deel te nemen aan de INTREE- of IDEEweek (van de UvA, VU of HvA). Het is natuurlijk wel mogelijk naar je colleges en werkgroepen te gaan als deze beginnen. Dit is zelfs verplicht! Zorg er daarom ook voor dat je jouw collegerooster en alle data van andere verplichtingen op je onderwijsinstelling bij je hebt tijdens de inschrijvingen. Op die manier kan hier rekening mee worden gehouden.

Kennismakingstijd inschrijving 2019

31 juli en 1 augustus        09.00 – 16.00 uur       Sociëteit NIA (Warmoesstraat 153)

Na-Kennismakingstijd inschrijving 2019

7 augustus                09.00 – 12.00 uur       Sociëteit NIA (Warmoesstraat 153)

Wij adviseren om op woensdag 31 juli of op donderdag 1 augustus in te schrijven, aangezien het inschrijven veel tijd in beslag kan nemen.

Voor de inschrijvingen heb je verschillende dingen nodig. Zorg dat je meeneemt naar de fysieke inschrijvingen:

  • 4x zwart/wit pasfoto met naam op de achterkant
  • Inschrijvingsbewijs van je universitaire of hbo studie + printscreen van studielink van universiteit / HBO. Let op: Dit is dus inclusief betalingsbevestiging om te bewijzen dat je volledig staat ingeschreven.
  • Kopie van je ziektekosten-, verzekeringspas of -polis
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Kopie van je geldige legitimatiebewijs
  • Pinpas en bankrekeningnummer
  • (Adres)gegevens van je huisarts
  • Motivatiebrief (Waarom wil je lid worden? +/- 400 woorden)

Controleer op de aangewezen dagen goed of je alles bij je hebt, want zonder dit kun je helaas niet worden ingeschreven! Ook zal je hier persoonlijk aanwezig moeten zijn, dus als je in het buitenland zit, kun je helaas niet worden ingeschreven.

Wij raden daarnaast aan wat te eten en drinken mee te nemen naar de inschrijvingen. Ervaring leert dat het wachten een tijd kan duren.

 

Leeftijd

Je kunt helaas niet op alle leeftijden lid worden. Je moet namelijk minimaal 18 zijn om lid te worden en er is een maximum leeftijd van 21 jaar. Dus als je geboren bent na 11 augustus 1997 en voor 11 augustus 2001 zit je goed. Ben je ouder dan 21 maar begin je aan een nieuwe studie of is er een andere reden? Of ben je in de buurt hiervan jarig? Stuur dan even een mail naar abactis@asc-avsv.nl.

Gedragscode en Privacy beleid

In samenwerking met de AKvV, het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het College van Bestuur van de Vrije Universiteit (VU) is er een gedragscode opgesteld. In het document staan afspraken die zijn vastgelegd over de kennismakingstijd van studentenverenigingen en promotiemogelijkheden voor de studentenverenigingen bij de onderwijsinstellingen.

Bekijk de gedragscode

Op 25 mei 2018 is de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG is ontworpen om de privacywetgeving in heel Europa op één lijn te brengen en verfijnt de voorschriften voor het verwerken van gegevens. Dit houdt in dat er strengere eisen worden gesteld aan de wijze waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van derden. Het A.S.C./A.V.S.V. heeft daarom kritisch gekeken naar haar gegevensverwerking en een privacy beleid opgesteld die voldoet aan de vernieuwde wet- en regelgeving.