Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van het A.S.C./A.V.S.V.!

Inschrijvingen 2024
Zowel online voorinschrijving als fysieke inschrijving is verplicht.
Online voorinschrijving: 25 juni tot en met 25 juli

https://inschrijven.asc-avsv.nl/

Fysieke inschrijving:

29 juli: 9:00-18:00

30 juli: 9:00-18:00

Loting KMT: 1 augustus

Loting na-KMT: 7 augustus

Kennismakingstijd: exacte data worden later bekend gemaakt.

Dispuutskennismakingstijd (DKMT): exacte data worden later bekend gemaakt.

Houd in ieder geval 29 juli t/m 1 september vrij!

LET OP: je kunt je maar bij één corps inschrijven

Bij vragen omtrent de kennismakingstijd 2024 zijn wij altijd telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00u – 17.00u op
020-5238010 of per e-mail: issa@asc-avsv.nl. Bij vragen omtrent de kosten van het lidmaatschap kan je quaestor2@asc-avsv.nl mailen. Volg ook onze Instagram ascavsv en ascavsv.wordlid en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Inschrijvingen

Denk er alvast aan dat je de volgende zaken nodig hebt om je in te schrijven:

 • Bewijs van inschrijving voor het aanstaande studiejaar. Start je met studeren en heb je deze nog niet? Stuur dan het bewijs dat je meedoet aan de matchingsdag van jouw universiteit/hogeschool.
 • Printscreen van studielink om te laten zien dat je staat ingeschreven bij een wo/hbo studie.
 • Gegevens van je huisarts
 • Gegevens van je zorgverzekering
 • Motivatiebrief (350-500 woorden)
 • Pasfoto
 • 215€ inschrijfgeld.

Leeftijd

Je kan helaas niet op alle leeftijden lid worden bij onze vereniging. Om je in te schrijven, moet je minimaal 18 jaar oud zijn of op uiterlijk 27 augustus 2024 18 jaar oud worden. Ben je later jarig, kan je je helaas pas inschrijven in 2025. Er zijn hier geen uitzonderingen mogelijk.

Er is daarnaast ook een maximum leeftijd van 21 jaar. Ben je ouder dan 21 jaar, maar begin je aan een nieuwe studie? Of is er een andere reden dat je pas op latere leeftijd lid wil worden? Stuur dan een mail met daarin je motivatie om lid te worden naar issa@asc-avsv.nl.  De deadline voor het inleveren van je motivatiebrief is 6 juli 2024. Deze mail moet minimaal het volgende bevatten:

 • Heb je al gestudeerd (zo ja, wat/waar/hoe lang) en wat is je studieplan de aankomende jaren?
 • Verwacht je nog een aantal jaren actief te kunnen zijn op onze vereniging en hoe zie je dat voor je?
 • Wat hoop je te halen uit het lidmaatschap bij onze vereniging?
 • Heb je je al eerder ingeschreven bij onze vereniging?

Gedragscode en Privacy beleid

In samenwerking met de AKvV, het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het College van Bestuur van de Vrije Universiteit (VU) is er een gedragscode opgesteld. In het document staan afspraken die zijn vastgelegd over de kennismakingstijd van studentenverenigingen en promotiemogelijkheden voor de studentenverenigingen bij de onderwijsinstellingen.

Bekijk de gedragscode

Op 25 mei 2018 is de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG is ontworpen om de privacywetgeving in heel Europa op één lijn te brengen en verfijnt de voorschriften voor het verwerken van gegevens. Dit houdt in dat er strengere eisen worden gesteld aan de wijze waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van derden. Het A.S.C./A.V.S.V. heeft daarom kritisch gekeken naar haar gegevensverwerking en een privacy beleid opgesteld die voldoet aan de vernieuwde wet- en regelgeving.